OFERTA 1+1 GRATIS Lenjerie 3D pat dublu cu 4 piese din microfibra cod 3Dj34

117.0
OFERTA 1+1 GRATIS Lenjerie 3D pat dublu cu 4 piese din microfibra cod 3Dj34
OFERTA 1+1 GRATIS Lenjerie 3D pat dublu cu 4 piese din microfibra cod 3Dj34
117.0

Lenjerie pentru pat de 2 persoane confectionata din microfibra cu tesatura deasa fina placuta la atingere. Compozitia materialului: 100% poliester. Prezenta poliesterului in compozitia materialului face ca tesatura sa aiba aspectul de satinat moale fin foarte placut la atingere si cel mai important nu mai este nevoie ca lenjeria sa fie calcata dupa spalare. Mod ambalere: husa din PVC cu capse   Pachetul contine: - Cearsaf pat 230x250cm ±10cm - Cearsaf pilota 200x230cm ±10cm - Fete .. Cele mai bune oferte lenjerii pat dormitor din luna [luna].

OFERTA 1+1 GRATIS Lenjerie 3D pat dublu cu 4 piese din microfibra cod 3Dj34 face parte din colectia de Lenjerie pentru pat de 2 persoane confectionata din microfibra cu tesatura deasa fina placuta la atingere. Compozitia materialului: 100% poliester. Prezenta poliesterului in compozitia materialului face ca tesatura sa aiba aspectul de satinat moale fin foarte placut la atingere si cel mai important nu mai este nevoie ca lenjeria sa fie calcata dupa spalare. Mod ambalere: husa din PVC cu capse   Pachetul contine: – Cearsaf pat 230x250cm ±10cm – Cearsaf pilota 200x230cm ±10cm – Fete …

Se potriveste in dormitor sau sufragerie aducand un plus de stil si eleganta in locuinta. Nu rata promotiile din luna [luna] valabile azi, [date].

Cumpara acum!

Patura pufoasa cocolino cu Mos Craciun
Patura pufoasa cocolino cu Mos Craciun. Paturile aduc un plus de excentritate si dinamism dormitorului dumneavostra reprezentand un element esential in design-ul caminului prin forma culoare modelul discret in relief (grofat). Paturile reprezinta alegerea ideala atat pentru redecorarea dormitorului daca este folosita ca o frumoasa cuvertura de pat cat si pentru schimbarea aspectului livingului daca este utilizata ca protectie de canapea . De asemenea-cu ajutorul acestui produs de interior- va puteti cuibari cu persoanele dragi in ..Cele mai bune oferte lenjerii pat pentru Craciun.
Fara comentarii recente.

Leave a reply