Lenjerie de pat dublu din FINET Satinat cu 6 piese Date

Lenjerie pentru pat dublu cu 6 piese confectionata din bumbac 100% finet pentru pat dublu. Finetul este un material obtinut din bumbac 100% tratat într-un anumit mod care face ca țesătura să fie moale suplă dar și rezistentă în același timp atât de rezistentă încât lenjeria de pat obtinută va fi ca nouă pentru o bună perioadă de timp. Materialul din care este confectionată lenjeria este de calitate superioara cu o textură fină moale și foarte placută la atingere. GARANTAT NU SE DECOLOREAZ.. Cele mai bune oferte lenjerii pat dormitor din luna [luna].

Lenjerie de pat dublu din FINET Satinat cu 6 piese Date face parte din colectia de Lenjerie pentru pat dublu cu 6 piese confectionata din bumbac 100% finet pentru pat dublu. Finetul este un material obtinut din bumbac 100% tratat într-un anumit mod care face ca țesătura să fie moale suplă dar și rezistentă în același timp atât de rezistentă încât lenjeria de pat obtinută va fi ca nouă pentru o bună perioadă de timp. Materialul din care este confectionată lenjeria este de calitate superioara cu o textură fină moale și foarte placută la atingere. GARANTAT NU SE DECOLOREAZ…

Se potriveste in dormitor sau sufragerie aducand un plus de stil si eleganta in locuinta. Nu rata promotiile din luna [luna] valabile azi, [date].

Cumpara acum!

Lenjerie de pat dublu din FINET Satinat cu 6 piese Date
Lenjerie de pat dublu din FINET Satinat cu 6 piese Date
108.0
Lasa-ne o parere

Leave a reply

Dormitoare moderne la preturi accesibile pentru casa ta
Logo