Lenjerie de pat din bumbac satinat superior cu 4 piese Owl

Lenjerie PUCIOASA pentru pat dublu de 2 persoane fabricata din bumbac satinat superior. Confectionata din bumbac satinat superior (60% bumbac 40% poliester) cu o textura fina moale si foarte placuta la atingere nu necesita calcare dupa spalare fiind tratata antisifonare. Materialul NU este lucios. Este usor pufos placut la atingere. Compozitia materialului: 60% bumbac 40% poliester Tip tesatura: Satinata Grosime material: 110 gr/m2 Densitate material: 120 TC Greutate produs: 2.5 kg Tara de.. Cele mai bune oferte lenjerii pat dormitor din luna [luna].

Lenjerie de pat din bumbac satinat superior cu 4 piese Owl face parte din colectia de Lenjerie PUCIOASA pentru pat dublu de 2 persoane fabricata din bumbac satinat superior. Confectionata din bumbac satinat superior (60% bumbac 40% poliester) cu o textura fina moale si foarte placuta la atingere nu necesita calcare dupa spalare fiind tratata antisifonare. Materialul NU este lucios. Este usor pufos placut la atingere. Compozitia materialului: 60% bumbac 40% poliester Tip tesatura: Satinata Grosime material: 110 gr/m2 Densitate material: 120 TC Greutate produs: 2.5 kg Tara de…

Se potriveste in dormitor sau sufragerie aducand un plus de stil si eleganta in locuinta. Nu rata promotiile din luna [luna] valabile azi, [date].

Cumpara acum!

Lenjerie de pat din bumbac satinat superior cu 4 piese Owl
Lenjerie de pat din bumbac satinat superior cu 4 piese Owl
83.0
Lasa-ne o parere

Leave a reply

Dormitoare moderne la preturi accesibile pentru casa ta
Logo