LIMA pat 160 stejar sonoma

439
LIMA pat 160 stejar sonoma
LIMA pat 160 stejar sonoma
439

pat-dormitor dimensiuni: 70/165/205 cm, material: PAL laminat, marginile ABS. culori: stejar sonoma * pat f?r? saltea ?i somiera, saltea op?ional? POLARIS ?i LIMA-160

pat-dormitor dimensiuni: 70/165/205 cm, material: PAL laminat, marginile ABS. culori: stejar sonoma * pat f?r? saltea ?i somiera, saltea op?ional? POLARIS ?i LIMA-160.

Este un produs de mobilier din categoria pat-dormitor, acum la un pret redus in luna iulie. Nu rata ofertele de azi, 11 iulie 2020.

Vezi oferte!  

Patura pufoasa cocolino cu Mos Craciun
Patura pufoasa cocolino cu Mos Craciun. Paturile aduc un plus de excentritate si dinamism dormitorului dumneavostra reprezentand un element esential in design-ul caminului prin forma culoare modelul discret in relief (grofat). Paturile reprezinta alegerea ideala atat pentru redecorarea dormitorului daca este folosita ca o frumoasa cuvertura de pat cat si pentru schimbarea aspectului livingului daca este utilizata ca protectie de canapea . De asemenea-cu ajutorul acestui produs de interior- va puteti cuibari cu persoanele dragi in ..Cele mai bune oferte lenjerii pat pentru Craciun.
Fara comentarii recente.

Leave a reply