Oglinda caseta de bijuterii cu LED, dulap, dulapior perete dormitor, dressing – Alb

949
Oglinda caseta de bijuterii cu LED, dulap, dulapior perete dormitor, dressing – Alb
Oglinda caseta de bijuterii cu LED, dulap, dulapior perete dormitor, dressing – Alb
949

Oglinda, model Oglinda caseta de bijuterii cu LED, dulap, dulapior perete dormitor, dressing - Alb din colectia de mobilier dormitor 2018-2019.

Alege Oglinda caseta de bijuterii cu LED, dulap, dulapior perete dormitor, dressing – Alb, articole de mobila pentru dormitor din categoria Oglinda.

Cod Produs: OGA112 Produs NOU Furnizor: Germania Livrare: 1-14 zile in functie de stoc – in toata tara Descriere Produs: Culoare: Alb Material: MDF si oglinda Dimensiuni dulapior: Lungime: 35 cm Adancime: 10.5 cm Inaltime: 119 cm Dimensiuni oglinda: Lungime: 26 cm Inaltime: 110 cm Dimensiuni oglinda din interior: Lungime: 35 cm Inaltime: 23 cm * Bateriile 2x AAA (necerare pentru aprinderea LED-urilor) nu sunt incluse.

Mobilier dormitor pret

Vezi oferta!

Preturile la dormitoare si mobilier de dormitor sunt valabile in luna [luna]. Verifica preturile valabile azi, [date]!

Patura pufoasa cocolino cu Mos Craciun
Patura pufoasa cocolino cu Mos Craciun. Paturile aduc un plus de excentritate si dinamism dormitorului dumneavostra reprezentand un element esential in design-ul caminului prin forma culoare modelul discret in relief (grofat). Paturile reprezinta alegerea ideala atat pentru redecorarea dormitorului daca este folosita ca o frumoasa cuvertura de pat cat si pentru schimbarea aspectului livingului daca este utilizata ca protectie de canapea . De asemenea-cu ajutorul acestui produs de interior- va puteti cuibari cu persoanele dragi in ..Cele mai bune oferte lenjerii pat pentru Craciun.
Fara comentarii recente.

Leave a reply