Set 2x Veioze, Lampi Dormitor cu picior de lemn – Alb

1199

Obiecte decorative, model Set 2x Veioze, Lampi Dormitor cu picior de lemn - Alb din colectia de mobilier dormitor 2018-2019.

Alege Set 2x Veioze, Lampi Dormitor cu picior de lemn – Alb, articole de mobila pentru dormitor din categoria Obiecte decorative.

Cod Produs: VEA101 Produs NOU Furnizor: Marea Britanie Livrare: 1-14 zile in functie de stoc – in toata tara Descriere Produs: Culoare: Alb Material: Lemn si Bumbac Dimensiuni comoda: Diametru: 30 cm Inaltime:56 cm Becuri necesare: 1x 60 watt (max) B22 Setul include: – 2x Veioze cu picior de lemn si detaliu floral.

Mobilier dormitor pret

Vezi oferta!

Preturile la dormitoare si mobilier de dormitor sunt valabile in luna noiembrie. Verifica preturile valabile azi, 1 noiembrie 2019!

Patura pufoasa cocolino cu Mos Craciun

Patura pufoasa cocolino cu Mos Craciun. Paturile aduc un plus de excentritate si dinamism dormitorului dumneavostra reprezentand un element esential in design-ul caminului prin forma culoare modelul discret in relief (grofat). Paturile reprezinta alegerea ideala atat pentru redecorarea dormitorului daca este folosita ca o frumoasa cuvertura de pat cat si pentru schimbarea aspectului livingului daca este utilizata ca protectie de canapea . De asemenea-cu ajutorul acestui produs de interior- va puteti cuibari cu persoanele dragi in ..Cele mai bune oferte lenjerii pat pentru Craciun.

Fara comentarii recente.

Leave a reply