Rama, cadru semineu Maro

1149

Obiecte decorative, model Rama, cadru semineu Maro din colectia de mobilier dormitor 2018-2019.

Alege Rama, cadru semineu Maro, articole de mobila pentru dormitor din categoria Obiecte decorative.

Cod Produs: RSM201 Produs NOU Furnizor: Germania Livrare: 1-14 zile in functie de stoc – in toata tara Descriere Produs: Culoare: Maro Material: MDF Dimensiuni totale: Lungime: 102 cm Adancime: 21 cm Inaltime: 97 cm Dimensiuni interior: Lungime: 60.5 cm Adancime: 19.5 cm Inaltime: 74.5 cm

Mobilier dormitor pret

Vezi oferta!

Preturile la dormitoare si mobilier de dormitor sunt valabile in luna septembrie. Verifica preturile valabile azi, 20 septembrie 2019!

Patura pufoasa cocolino cu Mos Craciun

Patura pufoasa cocolino cu Mos Craciun. Paturile aduc un plus de excentritate si dinamism dormitorului dumneavostra reprezentand un element esential in design-ul caminului prin forma culoare modelul discret in relief (grofat). Paturile reprezinta alegerea ideala atat pentru redecorarea dormitorului daca este folosita ca o frumoasa cuvertura de pat cat si pentru schimbarea aspectului livingului daca este utilizata ca protectie de canapea . De asemenea-cu ajutorul acestui produs de interior- va puteti cuibari cu persoanele dragi in ..Cele mai bune oferte lenjerii pat pentru Craciun.

Fara comentarii recente.

Leave a reply