MASA DE BIROU ORZANO

1361
MASA DE BIROU ORZANO
MASA DE BIROU ORZANO
1361

MOBILIER DE BIROU Lungime 123 cm, latime 57 cm, inaltime 72 cm + placaj de 6 cm. Top: MDF + furnir natural, cadru lemn de fag. Un birou neconventional. O combinatie de design minimalist cu accente interesante sub forma unor colturi rotunjite, avand un sertar suspendat. In ciuda aspectului simplu, aceasta piesa de mobilier poate fii elementul central al incaperii.

MOBILIER DE BIROU Lungime 123 cm, latime 57 cm, inaltime 72 cm + placaj de 6 cm. Top: MDF + furnir natural, cadru lemn de fag. Un birou neconventional. O combinatie de design minimalist cu accente interesante sub forma unor colturi rotunjite, avand un sertar suspendat. In ciuda aspectului simplu, aceasta piesa de mobilier poate fii elementul central al incaperii..

Este un produs de mobilier din categoria MOBILIER DE BIROU, acum la un pret redus in luna august. Nu rata ofertele de azi, 6 august 2020.

Vezi oferte!  

Patura pufoasa cocolino cu Mos Craciun
Patura pufoasa cocolino cu Mos Craciun. Paturile aduc un plus de excentritate si dinamism dormitorului dumneavostra reprezentand un element esential in design-ul caminului prin forma culoare modelul discret in relief (grofat). Paturile reprezinta alegerea ideala atat pentru redecorarea dormitorului daca este folosita ca o frumoasa cuvertura de pat cat si pentru schimbarea aspectului livingului daca este utilizata ca protectie de canapea . De asemenea-cu ajutorul acestui produs de interior- va puteti cuibari cu persoanele dragi in ..Cele mai bune oferte lenjerii pat pentru Craciun.
Fara comentarii recente.

Leave a reply