Set pat dublu pichet Eponj BirdCage – Turquoise Poly

Set pentru pat dublu confectionata din bumbac 100% de calitate superioara. Textura materialului este una mata fina foarte placuta la atingere. Compozitie material: 65% bumbac 35% poliester Pachetul contine: - cearsaf pat 220x240cm - cuvertura pichet cu textura 200x235cm - 2 bucati fete de perna 50x70cm Instrucțiuni de intreținere: - nu se folosesc inălbitori chimici. - se recomandă ca produsul să fie spalat inainte de prima utilizare pentru o igienă corectă.  Pozele sunt cu titlu de prez.. Cele mai bune oferte lenjerii pat dormitor din luna [luna].

Set pat dublu pichet Eponj BirdCage – Turquoise Poly face parte din colectia de Set pentru pat dublu confectionata din bumbac 100% de calitate superioara. Textura materialului este una mata fina foarte placuta la atingere. Compozitie material: 65% bumbac 35% poliester Pachetul contine: – cearsaf pat 220x240cm – cuvertura pichet cu textura 200x235cm – 2 bucati fete de perna 50x70cm Instrucțiuni de intreținere: – nu se folosesc inălbitori chimici. – se recomandă ca produsul să fie spalat inainte de prima utilizare pentru o igienă corectă.  Pozele sunt cu titlu de prez…

Se potriveste in dormitor sau sufragerie aducand un plus de stil si eleganta in locuinta. Nu rata promotiile din luna [luna] valabile azi, [date].

Cumpara acum!

Set pat dublu pichet Eponj BirdCage – Turquoise Poly
Set pat dublu pichet Eponj BirdCage – Turquoise Poly
118.0
Lasa-ne o parere

Leave a reply

Dormitoare moderne la preturi accesibile pentru casa ta
Logo