SET LUXURY Cottonbox: Patura si Lenjerie de pat King 3D din bumbac 100% Lovebox Kirmizi

293.0
SET LUXURY Cottonbox: Patura si Lenjerie de pat King 3D din bumbac 100% Lovebox Kirmizi
SET LUXURY Cottonbox: Patura si Lenjerie de pat King 3D din bumbac 100% Lovebox Kirmizi
293.0

SET DE LUX Cottonbox pentru pat King format din: 1. Lenjerie de pat King din bumbac 100% ranforce de o calitate exceptionala.  Imprimeurile sunt realizate cu ultima tehnologie de printare cu vopsea reactiva necancerigena si antialergica care nu iese din tesatura produsului daca sunt respectate instructiunile de intretinere. 2. Patura este din poliester 100% si este foarte groasa si pufoasa avand acelasi imprimeu cu lenjeria. Pachetul contine: - patura groasa: 220x240cm - cearsaf pa.. Cele mai bune oferte lenjerii pat dormitor din luna [luna].

SET LUXURY Cottonbox: Patura si Lenjerie de pat King 3D din bumbac 100% Lovebox Kirmizi face parte din colectia de SET DE LUX Cottonbox pentru pat King format din: 1. Lenjerie de pat King din bumbac 100% ranforce de o calitate exceptionala.  Imprimeurile sunt realizate cu ultima tehnologie de printare cu vopsea reactiva necancerigena si antialergica care nu iese din tesatura produsului daca sunt respectate instructiunile de intretinere. 2. Patura este din poliester 100% si este foarte groasa si pufoasa avand acelasi imprimeu cu lenjeria. Pachetul contine: – patura groasa: 220x240cm – cearsaf pa…

Se potriveste in dormitor sau sufragerie aducand un plus de stil si eleganta in locuinta. Nu rata promotiile din luna [luna] valabile azi, [date].

Cumpara acum!

Patura pufoasa cocolino cu Mos Craciun
Patura pufoasa cocolino cu Mos Craciun. Paturile aduc un plus de excentritate si dinamism dormitorului dumneavostra reprezentand un element esential in design-ul caminului prin forma culoare modelul discret in relief (grofat). Paturile reprezinta alegerea ideala atat pentru redecorarea dormitorului daca este folosita ca o frumoasa cuvertura de pat cat si pentru schimbarea aspectului livingului daca este utilizata ca protectie de canapea . De asemenea-cu ajutorul acestui produs de interior- va puteti cuibari cu persoanele dragi in ..Cele mai bune oferte lenjerii pat pentru Craciun.
Fara comentarii recente.

Leave a reply