Set KING TAC Deluxe din Bumbac 100% Snowshine – Red

Set cuvertura si lenjerie din bumbac 100% Ranforce TAC DELUXE pentru pat dublu. Imprimeurile sunt realizate cu ultima tehnologie de printare cu vopsea reactiva necancerigena si antialergica care nu iese din tesatura produsului daca sunt respectate instructiunile de intretinere. Cusaturile sunt realizate in pasi marunti atent lucrate si alese in functie de culoarea lenjeriei. Sistemul de inchidere al pernelor este cu flep (parte peste parte) iar cel al cearsafului de pilota cu nasturi as.. Cele mai bune oferte lenjerii pat dormitor din luna [luna].

Set KING TAC Deluxe din Bumbac 100% Snowshine – Red face parte din colectia de Set cuvertura si lenjerie din bumbac 100% Ranforce TAC DELUXE pentru pat dublu. Imprimeurile sunt realizate cu ultima tehnologie de printare cu vopsea reactiva necancerigena si antialergica care nu iese din tesatura produsului daca sunt respectate instructiunile de intretinere. Cusaturile sunt realizate in pasi marunti atent lucrate si alese in functie de culoarea lenjeriei. Sistemul de inchidere al pernelor este cu flep (parte peste parte) iar cel al cearsafului de pilota cu nasturi as…

Se potriveste in dormitor sau sufragerie aducand un plus de stil si eleganta in locuinta. Nu rata promotiile din luna [luna] valabile azi, [date].

Cumpara acum!

Set KING TAC Deluxe din Bumbac 100% Snowshine – Red
Set KING TAC Deluxe din Bumbac 100% Snowshine – Red
487.0
Lasa-ne o parere

Leave a reply

Dormitoare moderne la preturi accesibile pentru casa ta
Logo