Set de pat King din bumbac 100% pichet Cottonbox Shania Pembe

Set pentru pat din bumbac 100% tip tesatura pichet cu imprimeu 100% identic cu fotografia   pichet este o tesatura mai groasa cu aspect de bob de orez care poate inlocui cuvertura de pat confectionata din bumbac 100%. Denumirea de pichet venind de la tipul tesaturi fiind brodat ci nu imprimat asa iesind din fabrica. Imprimeurile sunt realizate cu ultima tehnologie de printare cu vopsea reactiva necancerigena si antialergica care nu iese din tesatura produsului daca sunt respectate in.. Cele mai bune oferte lenjerii pat dormitor din luna [luna].

Set de pat King din bumbac 100% pichet Cottonbox Shania Pembe face parte din colectia de Set pentru pat din bumbac 100% tip tesatura pichet cu imprimeu 100% identic cu fotografia   pichet este o tesatura mai groasa cu aspect de bob de orez care poate inlocui cuvertura de pat confectionata din bumbac 100%. Denumirea de pichet venind de la tipul tesaturi fiind brodat ci nu imprimat asa iesind din fabrica. Imprimeurile sunt realizate cu ultima tehnologie de printare cu vopsea reactiva necancerigena si antialergica care nu iese din tesatura produsului daca sunt respectate in…

Se potriveste in dormitor sau sufragerie aducand un plus de stil si eleganta in locuinta. Nu rata promotiile din luna [luna] valabile azi, [date].

Cumpara acum!

Set de pat King din bumbac 100% pichet Cottonbox Shania Pembe
Set de pat King din bumbac 100% pichet Cottonbox Shania Pembe
125.0
Lasa-ne o parere

Leave a reply

Dormitoare moderne la preturi accesibile pentru casa ta
Logo