Set de 2 prosoape 50×90 cm Beverly Hills Polo Club Fitilli – Claret Red

Set de doua prosoape pentru maini Beverly Hills Polo Club din 100% bumbac. Compozitia materialului: 100% bumbac Grosime: 480gr/m² Producator: Beverly Hills Polo Club Tara de origine: Turcia Instructiuni de intretinere: - se spala automat sau manual la 40°C pentru rezistenta si intensitatea culorilor timp indelungat. - se recomanda a fi spalate inainte de prima utilizare pentru o igiena corecta. - nu se folosesc inalbitori .. Cele mai bune oferte lenjerii pat dormitor din luna [luna].

Set de 2 prosoape 50×90 cm Beverly Hills Polo Club Fitilli – Claret Red face parte din colectia de Set de doua prosoape pentru maini Beverly Hills Polo Club din 100% bumbac. Compozitia materialului: 100% bumbac Grosime: 480gr/m² Producator: Beverly Hills Polo Club Tara de origine: Turcia Instructiuni de intretinere: – se spala automat sau manual la 40°C pentru rezistenta si intensitatea culorilor timp indelungat. – se recomanda a fi spalate inainte de prima utilizare pentru o igiena corecta. – nu se folosesc inalbitori …

Se potriveste in dormitor sau sufragerie aducand un plus de stil si eleganta in locuinta. Nu rata promotiile din luna [luna] valabile azi, [date].

Cumpara acum!

Set de 2 prosoape 50×90 cm Beverly Hills Polo Club Fitilli – Claret Red
Set de 2 prosoape 50×90 cm Beverly Hills Polo Club Fitilli – Claret Red
47.0
Lasa-ne o parere

Leave a reply

Dormitoare moderne la preturi accesibile pentru casa ta
Logo