Set de 2 prosoape 50×90 cm Beverly Hills Polo Club Botanik – Mint Fuchsia

47.0
Set de 2 prosoape 50×90 cm Beverly Hills Polo Club Botanik – Mint Fuchsia
Set de 2 prosoape 50×90 cm Beverly Hills Polo Club Botanik – Mint Fuchsia
47.0

Set de doua prosoape pentru maini Beverly Hills Polo Club din 100% bumbac. Compozitia materialului: 100% bumbac Grosime: 480gr/m² Producator: Beverly Hills Polo Club Tara de origine: Turcia Instructiuni de intretinere: - se spala automat sau manual la 40°C pentru rezistenta si intensitatea culorilor timp indelungat. - se recomanda a fi spalate inainte de prima utilizare pentru o igiena corecta. - nu se folosesc inalbitori .. Cele mai bune oferte lenjerii pat dormitor din luna [luna].

Set de 2 prosoape 50×90 cm Beverly Hills Polo Club Botanik – Mint Fuchsia face parte din colectia de Set de doua prosoape pentru maini Beverly Hills Polo Club din 100% bumbac. Compozitia materialului: 100% bumbac Grosime: 480gr/m² Producator: Beverly Hills Polo Club Tara de origine: Turcia Instructiuni de intretinere: – se spala automat sau manual la 40°C pentru rezistenta si intensitatea culorilor timp indelungat. – se recomanda a fi spalate inainte de prima utilizare pentru o igiena corecta. – nu se folosesc inalbitori …

Se potriveste in dormitor sau sufragerie aducand un plus de stil si eleganta in locuinta. Nu rata promotiile din luna [luna] valabile azi, [date].

Cumpara acum!

Patura pufoasa cocolino cu Mos Craciun
Patura pufoasa cocolino cu Mos Craciun. Paturile aduc un plus de excentritate si dinamism dormitorului dumneavostra reprezentand un element esential in design-ul caminului prin forma culoare modelul discret in relief (grofat). Paturile reprezinta alegerea ideala atat pentru redecorarea dormitorului daca este folosita ca o frumoasa cuvertura de pat cat si pentru schimbarea aspectului livingului daca este utilizata ca protectie de canapea . De asemenea-cu ajutorul acestui produs de interior- va puteti cuibari cu persoanele dragi in ..Cele mai bune oferte lenjerii pat pentru Craciun.
Fara comentarii recente.

Leave a reply