Set de 2 prosoape 50×100 cm Beverly Hills Polo Club Tommy Orj – Claret Red Beige

46.0

Set de doua prosoape pentru maini Beverly Hills Polo Club din 100% bumbac. Compozitia materialului: 100% bumbac Grosime: 370gr/m² Producator: Beverly Hills Polo Club Tara de origine: Turcia Instructiuni de intretinere: - se spala automat sau manual la 40°C pentru rezistenta si intensitatea culorilor timp indelungat. - se recomanda a fi spalate inainte de prima utilizare pentru o igiena corecta. - nu se folosesc inalbitori .. Cele mai bune oferte lenjerii pat dormitor din luna [luna].

Set de 2 prosoape 50×100 cm Beverly Hills Polo Club Tommy Orj – Claret Red Beige face parte din colectia de Set de doua prosoape pentru maini Beverly Hills Polo Club din 100% bumbac. Compozitia materialului: 100% bumbac Grosime: 370gr/m² Producator: Beverly Hills Polo Club Tara de origine: Turcia Instructiuni de intretinere: – se spala automat sau manual la 40°C pentru rezistenta si intensitatea culorilor timp indelungat. – se recomanda a fi spalate inainte de prima utilizare pentru o igiena corecta. – nu se folosesc inalbitori …

Se potriveste in dormitor sau sufragerie aducand un plus de stil si eleganta in locuinta. Nu rata promotiile din luna mai valabile azi, 21 mai 2019.

Cumpara acum!

Patura pufoasa cocolino cu Mos Craciun

Patura pufoasa cocolino cu Mos Craciun. Paturile aduc un plus de excentritate si dinamism dormitorului dumneavostra reprezentand un element esential in design-ul caminului prin forma culoare modelul discret in relief (grofat). Paturile reprezinta alegerea ideala atat pentru redecorarea dormitorului daca este folosita ca o frumoasa cuvertura de pat cat si pentru schimbarea aspectului livingului daca este utilizata ca protectie de canapea . De asemenea-cu ajutorul acestui produs de interior- va puteti cuibari cu persoanele dragi in ..Cele mai bune oferte lenjerii pat pentru Craciun.

Fara comentarii recente.

Leave a reply