Set 2 prosoape Fitness Faro din 100% microfibra culoare Albastru

41.0

Set de 2 prosoape fitness din microfibra cu sistem de uscare rapida.Absorb perfect umezeala si sunt placute la atingere. Sunt ideale pentru persoanele active ce isi petrec timpul in sala de fitness aerobic sau in aer liber jogging sau piscina. Dimensiuni: - mediu: 50x90cm - mare: 70x140 Tara de origine: Polonia Producator: Faro Material : 100% microfibra .. Cele mai bune oferte lenjerii pat dormitor din luna [luna].

Set 2 prosoape Fitness Faro din 100% microfibra culoare Albastru face parte din colectia de Set de 2 prosoape fitness din microfibra cu sistem de uscare rapida.Absorb perfect umezeala si sunt placute la atingere. Sunt ideale pentru persoanele active ce isi petrec timpul in sala de fitness aerobic sau in aer liber jogging sau piscina. Dimensiuni: – mediu: 50x90cm – mare: 70×140 Tara de origine: Polonia Producator: Faro Material : 100% microfibra …

Se potriveste in dormitor sau sufragerie aducand un plus de stil si eleganta in locuinta. Nu rata promotiile din luna octombrie valabile azi, 16 octombrie 2019.

Cumpara acum!

Patura pufoasa cocolino cu Mos Craciun

Patura pufoasa cocolino cu Mos Craciun. Paturile aduc un plus de excentritate si dinamism dormitorului dumneavostra reprezentand un element esential in design-ul caminului prin forma culoare modelul discret in relief (grofat). Paturile reprezinta alegerea ideala atat pentru redecorarea dormitorului daca este folosita ca o frumoasa cuvertura de pat cat si pentru schimbarea aspectului livingului daca este utilizata ca protectie de canapea . De asemenea-cu ajutorul acestui produs de interior- va puteti cuibari cu persoanele dragi in ..Cele mai bune oferte lenjerii pat pentru Craciun.

Fara comentarii recente.

Leave a reply