Set 2 prosoape Bahar Majoli 50x90cm Armada White Mint

55.0

Set de 2 prosoape Vintage din BUMBAC 100% Dimensiuni: 50x90cm Densitate: 480 g/m² Aspect: Velur Jacquard .. Cele mai bune oferte lenjerii pat dormitor din luna [luna].

Set 2 prosoape Bahar Majoli 50x90cm Armada White Mint face parte din colectia de Set de 2 prosoape Vintage din BUMBAC 100% Dimensiuni: 50x90cm Densitate: 480 g/m² Aspect: Velur Jacquard …

Se potriveste in dormitor sau sufragerie aducand un plus de stil si eleganta in locuinta. Nu rata promotiile din luna februarie valabile azi, 24 februarie 2020.

Cumpara acum!

Patura pufoasa cocolino cu Mos Craciun

Patura pufoasa cocolino cu Mos Craciun. Paturile aduc un plus de excentritate si dinamism dormitorului dumneavostra reprezentand un element esential in design-ul caminului prin forma culoare modelul discret in relief (grofat). Paturile reprezinta alegerea ideala atat pentru redecorarea dormitorului daca este folosita ca o frumoasa cuvertura de pat cat si pentru schimbarea aspectului livingului daca este utilizata ca protectie de canapea . De asemenea-cu ajutorul acestui produs de interior- va puteti cuibari cu persoanele dragi in ..Cele mai bune oferte lenjerii pat pentru Craciun.

Fara comentarii recente.

Leave a reply