Set 2 prosoape 50x90cm din bumbac 100% Marina – Red Yelken v2

46.0

Prosoape din bumbac 100% de calitate superioara marca Hobby Home Collection. Material: 100% bumbac Densitate: 450 g/mp Producator: Hobby Home Collection Tara de provenienta: Turcia Pachetul contine: - Prosop pentru maini: 50 x 90 cm (2 bucati) Instructiuni de intretinere:  - A se curata la masina de spalat la maximum 40 de grade Celsius. - A nu se folosi inalbitor. - Se poate calca la temperatura scazuta. .. Cele mai bune oferte lenjerii pat dormitor din luna [luna].

Set 2 prosoape 50x90cm din bumbac 100% Marina – Red Yelken v2 face parte din colectia de Prosoape din bumbac 100% de calitate superioara marca Hobby Home Collection. Material: 100% bumbac Densitate: 450 g/mp Producator: Hobby Home Collection Tara de provenienta: Turcia Pachetul contine: – Prosop pentru maini: 50 x 90 cm (2 bucati) Instructiuni de intretinere:  – A se curata la masina de spalat la maximum 40 de grade Celsius. – A nu se folosi inalbitor. – Se poate calca la temperatura scazuta. …

Se potriveste in dormitor sau sufragerie aducand un plus de stil si eleganta in locuinta. Nu rata promotiile din luna februarie valabile azi, 24 februarie 2020.

Cumpara acum!

Patura pufoasa cocolino cu Mos Craciun

Patura pufoasa cocolino cu Mos Craciun. Paturile aduc un plus de excentritate si dinamism dormitorului dumneavostra reprezentand un element esential in design-ul caminului prin forma culoare modelul discret in relief (grofat). Paturile reprezinta alegerea ideala atat pentru redecorarea dormitorului daca este folosita ca o frumoasa cuvertura de pat cat si pentru schimbarea aspectului livingului daca este utilizata ca protectie de canapea . De asemenea-cu ajutorul acestui produs de interior- va puteti cuibari cu persoanele dragi in ..Cele mai bune oferte lenjerii pat pentru Craciun.

Fara comentarii recente.

Leave a reply