Prosop River 50x90cm din bumbac 100% 500gr/mp Albastru

24.0

Prosop confectionat din bumbac 100%. Dimensiune: 50x90cm Tara de origine: Polonia Producator: Faro Densitate 500 gr/m2 .. Cele mai bune oferte lenjerii pat dormitor din luna [luna].

Prosop River 50x90cm din bumbac 100% 500gr/mp Albastru face parte din colectia de Prosop confectionat din bumbac 100%. Dimensiune: 50x90cm Tara de origine: Polonia Producator: Faro Densitate 500 gr/m2 …

Se potriveste in dormitor sau sufragerie aducand un plus de stil si eleganta in locuinta. Nu rata promotiile din luna februarie valabile azi, 24 februarie 2020.

Cumpara acum!

Patura pufoasa cocolino cu Mos Craciun

Patura pufoasa cocolino cu Mos Craciun. Paturile aduc un plus de excentritate si dinamism dormitorului dumneavostra reprezentand un element esential in design-ul caminului prin forma culoare modelul discret in relief (grofat). Paturile reprezinta alegerea ideala atat pentru redecorarea dormitorului daca este folosita ca o frumoasa cuvertura de pat cat si pentru schimbarea aspectului livingului daca este utilizata ca protectie de canapea . De asemenea-cu ajutorul acestui produs de interior- va puteti cuibari cu persoanele dragi in ..Cele mai bune oferte lenjerii pat pentru Craciun.

Fara comentarii recente.

Leave a reply