Pijama dama Sensis alba

Pijama Sensis comoda si lejera compusa din bluza cu maneca trei sferturi si pantaloni lungi. Compozitie: - 100% bumbac Tara de origine: Polonia Produsul este nou si comercializat in ambalajul original al producatorului. INFO: Nuanta tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor. Se recomanda spalarea manuala sau automata a produsului la o temperatura de maxim 30°C. Materialul sau culorile se pot deteriora in urma folosirii necorespunzatoare sau a contactului cu diver.. Cele mai bune oferte lenjerii pat dormitor din luna [luna].

Pijama dama Sensis alba face parte din colectia de Pijama Sensis comoda si lejera compusa din bluza cu maneca trei sferturi si pantaloni lungi. Compozitie: – 100% bumbac Tara de origine: Polonia Produsul este nou si comercializat in ambalajul original al producatorului. INFO: Nuanta tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor. Se recomanda spalarea manuala sau automata a produsului la o temperatura de maxim 30°C. Materialul sau culorile se pot deteriora in urma folosirii necorespunzatoare sau a contactului cu diver…

Se potriveste in dormitor sau sufragerie aducand un plus de stil si eleganta in locuinta. Nu rata promotiile din luna [luna] valabile azi, [date].

Cumpara acum!

Pijama dama Sensis alba
Pijama dama Sensis alba
117.0
Lasa-ne o parere

Leave a reply

Dormitoare moderne la preturi accesibile pentru casa ta
Logo