Pijama dama Kalimo white Lace

Pijama dama Kalimo compusa din bluza tip maieu si pantaloni trei scurti. Compozitie: - 97% poliester - 3% spandex Tara de origine: Polonia Produsul este nou si comercializat in ambalajul original al producatorului. INFO: Nuanta tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor. Se recomanda spalarea manuala sau automata a produsului la o temperatura de maxim 30°C. Materialul sau culorile se pot deteriora in urma folosirii necorespunzatoare sau a contactului cu diverse subst.. Cele mai bune oferte lenjerii pat dormitor din luna [luna].

Pijama dama Kalimo white Lace face parte din colectia de Pijama dama Kalimo compusa din bluza tip maieu si pantaloni trei scurti. Compozitie: – 97% poliester – 3% spandex Tara de origine: Polonia Produsul este nou si comercializat in ambalajul original al producatorului. INFO: Nuanta tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor. Se recomanda spalarea manuala sau automata a produsului la o temperatura de maxim 30°C. Materialul sau culorile se pot deteriora in urma folosirii necorespunzatoare sau a contactului cu diverse subst…

Se potriveste in dormitor sau sufragerie aducand un plus de stil si eleganta in locuinta. Nu rata promotiile din luna [luna] valabile azi, [date].

Cumpara acum!

Pijama dama Kalimo white Lace
Pijama dama Kalimo white Lace
113.0
Lasa-ne o parere

Leave a reply

Dormitoare moderne la preturi accesibile pentru casa ta
Logo