Perna bebelusi bumbac 100% si lana naturala 35x45cm Yun

58.0

Perna pentru bebelusi confectionata din bumbac 100% cu umplutura din lana naturala. Dimensiuni: 35x45cm .. Cele mai bune oferte lenjerii pat dormitor din luna [luna].

Perna bebelusi bumbac 100% si lana naturala 35x45cm Yun face parte din colectia de Perna pentru bebelusi confectionata din bumbac 100% cu umplutura din lana naturala. Dimensiuni: 35x45cm …

Se potriveste in dormitor sau sufragerie aducand un plus de stil si eleganta in locuinta. Nu rata promotiile din luna octombrie valabile azi, 17 octombrie 2019.

Cumpara acum!

Patura pufoasa cocolino cu Mos Craciun

Patura pufoasa cocolino cu Mos Craciun. Paturile aduc un plus de excentritate si dinamism dormitorului dumneavostra reprezentand un element esential in design-ul caminului prin forma culoare modelul discret in relief (grofat). Paturile reprezinta alegerea ideala atat pentru redecorarea dormitorului daca este folosita ca o frumoasa cuvertura de pat cat si pentru schimbarea aspectului livingului daca este utilizata ca protectie de canapea . De asemenea-cu ajutorul acestui produs de interior- va puteti cuibari cu persoanele dragi in ..Cele mai bune oferte lenjerii pat pentru Craciun.

Fara comentarii recente.

Leave a reply