Papuci Glitter Black

55.0

Material: cauciuc Brant/talpica: cauciuc Tip toc: toc plat Masura toc: 3 cm  Tabel masuri orientative: .tg {border-collapse:collapse;border-spacing:0;}.tg td{font-family:Arial sans-serif;font-size:14px;padding:10px 5px;border-style:solid;border-width:1px;overflow:hidden;word-break:normal;border-color:black;}.tg th{font-family:Arial sans-serif;font-size:14px;font-weight:normal;padding:10px 5px;border-style:solid;border-width:1px;overflow:hidden;word-break:normal;border-color:black;}.tg .t.. Cele mai bune oferte lenjerii pat dormitor din luna [luna].

Papuci Glitter Black face parte din colectia de Material: cauciuc Brant/talpica: cauciuc Tip toc: toc plat Masura toc: 3 cm  Tabel masuri orientative: .tg {border-collapse:collapse;border-spacing:0;}.tg td{font-family:Arial sans-serif;font-size:14px;padding:10px 5px;border-style:solid;border-width:1px;overflow:hidden;word-break:normal;border-color:black;}.tg th{font-family:Arial sans-serif;font-size:14px;font-weight:normal;padding:10px 5px;border-style:solid;border-width:1px;overflow:hidden;word-break:normal;border-color:black;}.tg .t…

Se potriveste in dormitor sau sufragerie aducand un plus de stil si eleganta in locuinta. Nu rata promotiile din luna februarie valabile azi, 24 februarie 2020.

Cumpara acum!

Patura pufoasa cocolino cu Mos Craciun

Patura pufoasa cocolino cu Mos Craciun. Paturile aduc un plus de excentritate si dinamism dormitorului dumneavostra reprezentand un element esential in design-ul caminului prin forma culoare modelul discret in relief (grofat). Paturile reprezinta alegerea ideala atat pentru redecorarea dormitorului daca este folosita ca o frumoasa cuvertura de pat cat si pentru schimbarea aspectului livingului daca este utilizata ca protectie de canapea . De asemenea-cu ajutorul acestui produs de interior- va puteti cuibari cu persoanele dragi in ..Cele mai bune oferte lenjerii pat pentru Craciun.

Fara comentarii recente.

Leave a reply