Lenjerie Satin DELUX BAHAR MAJOLI Sarmasik cod BHS2

Lenjerie de pat dublu din bumbac satin DELUX. Tesatura fina realizata din bumbac 100% cu densitate foarte mare de 200 fire/inch. Imprimeurile sunt realizate cu ultima tehnologie de printare cu vopsea reactiva necancerigena si antialergica care nu iese din tesatura produsului daca sunt respectate instructiunile de intretinere.  Sistemul de inchidere al pernelor este cu flep (parte peste parte) iar cel al cearsafului de pat cu nasturi ascunsi sub un tiv de 1 5 cm. Cusaturile sunt realizate i.. Cele mai bune oferte lenjerii pat dormitor din luna [luna].

Lenjerie Satin DELUX BAHAR MAJOLI Sarmasik cod BHS2 face parte din colectia de Lenjerie de pat dublu din bumbac satin DELUX. Tesatura fina realizata din bumbac 100% cu densitate foarte mare de 200 fire/inch. Imprimeurile sunt realizate cu ultima tehnologie de printare cu vopsea reactiva necancerigena si antialergica care nu iese din tesatura produsului daca sunt respectate instructiunile de intretinere.  Sistemul de inchidere al pernelor este cu flep (parte peste parte) iar cel al cearsafului de pat cu nasturi ascunsi sub un tiv de 1 5 cm. Cusaturile sunt realizate i…

Se potriveste in dormitor sau sufragerie aducand un plus de stil si eleganta in locuinta. Nu rata promotiile din luna [luna] valabile azi, [date].

Cumpara acum!

Lenjerie Satin DELUX BAHAR MAJOLI Sarmasik cod BHS2
Lenjerie Satin DELUX BAHAR MAJOLI Sarmasik cod BHS2
209.0
Lasa-ne o parere

Leave a reply

Dormitoare moderne la preturi accesibile pentru casa ta
Logo