Lenjerie pentru pat dublu pufoasa COCOLINO Mos Craciun

108.0
Lenjerie pentru pat dublu pufoasa COCOLINO Mos Craciun
Lenjerie pentru pat dublu pufoasa COCOLINO Mos Craciun
108.0

Lenjerie pufoasa COCOLINO pentru pat dublu. Compozitie material: microfibra plusata foarte fina Ambalaj: Husa de plastic transparenta (ideala si pentru depozitare) Grosime material: 235 gr/m2 Pachetul contine: - cearsaf pilota 200x220 cm ± 10cm - cearsaf de pat 220x230 cm ± 10cm - fata de perna (2buc.) 50x80 cm Instructiuni de intretinere: - se spala cu detergent de rufe colorate la maxim 30°C (pentru rezistenta indelungata a imprimeurilor) - se calca la maxim 130°C - nu se folosesc inalbi.. Cele mai bune oferte lenjerii pat dormitor din luna [luna].

Lenjerie pentru pat dublu pufoasa COCOLINO Mos Craciun face parte din colectia de Lenjerie pufoasa COCOLINO pentru pat dublu. Compozitie material: microfibra plusata foarte fina Ambalaj: Husa de plastic transparenta (ideala si pentru depozitare) Grosime material: 235 gr/m2 Pachetul contine: – cearsaf pilota 200×220 cm ± 10cm – cearsaf de pat 220×230 cm ± 10cm – fata de perna (2buc.) 50×80 cm Instructiuni de intretinere: – se spala cu detergent de rufe colorate la maxim 30°C (pentru rezistenta indelungata a imprimeurilor) – se calca la maxim 130°C – nu se folosesc inalbi…

Se potriveste in dormitor sau sufragerie aducand un plus de stil si eleganta in locuinta. Nu rata promotiile din luna iulie valabile azi, 31 iulie 2020.

Cumpara acum!

Patura pufoasa cocolino cu Mos Craciun
Patura pufoasa cocolino cu Mos Craciun. Paturile aduc un plus de excentritate si dinamism dormitorului dumneavostra reprezentand un element esential in design-ul caminului prin forma culoare modelul discret in relief (grofat). Paturile reprezinta alegerea ideala atat pentru redecorarea dormitorului daca este folosita ca o frumoasa cuvertura de pat cat si pentru schimbarea aspectului livingului daca este utilizata ca protectie de canapea . De asemenea-cu ajutorul acestui produs de interior- va puteti cuibari cu persoanele dragi in ..Cele mai bune oferte lenjerii pat pentru Craciun.
Fara comentarii recente.

Leave a reply