Lenjerie pat single TAC Smurfs Lost Village

159.0
Lenjerie pat single TAC Smurfs Lost Village
Lenjerie pat single TAC Smurfs Lost Village
159.0

Lenjerie de pat din bumbac 100% ranforce produsa de brandul numarul 1 de textile din Turcia TAC. Pachetul contine: - cearsaf pat cu elastic pentru saltea de 100x200cm - cearsaf plic pentru pilota 160x220cm - 1 bucata fata de perna 50x70cm Instructiuni de intretinere: - se spala automat sau manual la 40°C pentru rezistenta si intensitatea culorilor timp indelungat. - se recomanda a fi spalata inainte de prima utilizare pentru o igiena corecta. - se poate calca la temperatura medie. - nu se fol.. Cele mai bune oferte lenjerii pat dormitor din luna [luna].

Lenjerie pat single TAC Smurfs Lost Village face parte din colectia de Lenjerie de pat din bumbac 100% ranforce produsa de brandul numarul 1 de textile din Turcia TAC. Pachetul contine: – cearsaf pat cu elastic pentru saltea de 100x200cm – cearsaf plic pentru pilota 160x220cm – 1 bucata fata de perna 50x70cm Instructiuni de intretinere: – se spala automat sau manual la 40°C pentru rezistenta si intensitatea culorilor timp indelungat. – se recomanda a fi spalata inainte de prima utilizare pentru o igiena corecta. – se poate calca la temperatura medie. – nu se fol…

Se potriveste in dormitor sau sufragerie aducand un plus de stil si eleganta in locuinta. Nu rata promotiile din luna [luna] valabile azi, [date].

Cumpara acum!

Patura pufoasa cocolino cu Mos Craciun
Patura pufoasa cocolino cu Mos Craciun. Paturile aduc un plus de excentritate si dinamism dormitorului dumneavostra reprezentand un element esential in design-ul caminului prin forma culoare modelul discret in relief (grofat). Paturile reprezinta alegerea ideala atat pentru redecorarea dormitorului daca este folosita ca o frumoasa cuvertura de pat cat si pentru schimbarea aspectului livingului daca este utilizata ca protectie de canapea . De asemenea-cu ajutorul acestui produs de interior- va puteti cuibari cu persoanele dragi in ..Cele mai bune oferte lenjerii pat pentru Craciun.
Fara comentarii recente.

Leave a reply