Lenjerie pat matrimonial cu 4 piese din BUMBAC 100% Ranforce BAHAR MAJOLI Prizma V1

150.0
Lenjerie pat matrimonial cu 4 piese din BUMBAC 100% Ranforce BAHAR MAJOLI Prizma V1
Lenjerie pat matrimonial cu 4 piese din BUMBAC 100% Ranforce BAHAR MAJOLI Prizma V1
150.0

Lenjerie pentru pat din bumbac 100% tip tesatura ranforce sanforizat (cu protectie antibacteriana) cu imprimeu 100% identic cu fotografia. Imprimeurile sunt realizate cu ultima tehnologie de printare cu vopsea reactiva necancerigena si antialergica care nu iese din tesatura produsului daca sunt respectate instructiunile de intretinere. Cusaturile sunt realizate in pasi marunti atent lucrate si alese in functie de culoarea lenjeriei. Sistemul de inchidere: al pernelor este cu flep (parte .. Cele mai bune oferte lenjerii pat dormitor din luna [luna].

Lenjerie pat matrimonial cu 4 piese din BUMBAC 100% Ranforce BAHAR MAJOLI Prizma V1 face parte din colectia de Lenjerie pentru pat din bumbac 100% tip tesatura ranforce sanforizat (cu protectie antibacteriana) cu imprimeu 100% identic cu fotografia. Imprimeurile sunt realizate cu ultima tehnologie de printare cu vopsea reactiva necancerigena si antialergica care nu iese din tesatura produsului daca sunt respectate instructiunile de intretinere. Cusaturile sunt realizate in pasi marunti atent lucrate si alese in functie de culoarea lenjeriei. Sistemul de inchidere: al pernelor este cu flep (parte …

Se potriveste in dormitor sau sufragerie aducand un plus de stil si eleganta in locuinta. Nu rata promotiile din luna [luna] valabile azi, [date].

Cumpara acum!

Patura pufoasa cocolino cu Mos Craciun
Patura pufoasa cocolino cu Mos Craciun. Paturile aduc un plus de excentritate si dinamism dormitorului dumneavostra reprezentand un element esential in design-ul caminului prin forma culoare modelul discret in relief (grofat). Paturile reprezinta alegerea ideala atat pentru redecorarea dormitorului daca este folosita ca o frumoasa cuvertura de pat cat si pentru schimbarea aspectului livingului daca este utilizata ca protectie de canapea . De asemenea-cu ajutorul acestui produs de interior- va puteti cuibari cu persoanele dragi in ..Cele mai bune oferte lenjerii pat pentru Craciun.
Fara comentarii recente.

Leave a reply