Lenjerie pat dublu din bumbac satinat superior fabricata Pucioasa Adrianne

75.0
Lenjerie pat dublu din bumbac satinat superior fabricata Pucioasa Adrianne
Lenjerie pat dublu din bumbac satinat superior fabricata Pucioasa Adrianne
75.0

Lenjerie de pat nesifonabila produsa in Romania la Pucioasa. Datorita tratamentului antisifonare si al materialului dens aceste lenjerii de pat sunt foarte practice. Lenjeriile sunt fabricate din bumbac satinat avand compozitie 50% bumbac si 50% poliester. Materialul este ""plin"" si foarte placut la atingere.  Mod ambalere: husa din PVC cu capse   Pachetul contine:- Cearsaf pat 220x230cm ±10cm - Cearsaf pilota 200x230cm ±10cm - Fete de perna 50x70cm (2 buc). ±5cm   Intretinere: - se spal.. Cele mai bune oferte lenjerii pat dormitor din luna [luna].

Lenjerie pat dublu din bumbac satinat superior fabricata Pucioasa Adrianne face parte din colectia de Lenjerie de pat nesifonabila produsa in Romania la Pucioasa. Datorita tratamentului antisifonare si al materialului dens aceste lenjerii de pat sunt foarte practice. Lenjeriile sunt fabricate din bumbac satinat avand compozitie 50% bumbac si 50% poliester. Materialul este “”plin”” si foarte placut la atingere.  Mod ambalere: husa din PVC cu capse   Pachetul contine:- Cearsaf pat 220x230cm ±10cm – Cearsaf pilota 200x230cm ±10cm – Fete de perna 50x70cm (2 buc). ±5cm   Intretinere: – se spal…

Se potriveste in dormitor sau sufragerie aducand un plus de stil si eleganta in locuinta. Nu rata promotiile din luna septembrie valabile azi, 23 septembrie 2020.

Cumpara acum!

Patura pufoasa cocolino cu Mos Craciun
Patura pufoasa cocolino cu Mos Craciun. Paturile aduc un plus de excentritate si dinamism dormitorului dumneavostra reprezentand un element esential in design-ul caminului prin forma culoare modelul discret in relief (grofat). Paturile reprezinta alegerea ideala atat pentru redecorarea dormitorului daca este folosita ca o frumoasa cuvertura de pat cat si pentru schimbarea aspectului livingului daca este utilizata ca protectie de canapea . De asemenea-cu ajutorul acestui produs de interior- va puteti cuibari cu persoanele dragi in ..Cele mai bune oferte lenjerii pat pentru Craciun.
Fara comentarii recente.

Leave a reply