Lenjerie pat dublu din bumbac satinat superior cod DEP7

Lenjerie pentru pat dublu confectionata din bumbac satinat de calitate superioara. Textura materialului este una mata fina foarte placuta la atingere. Datorita prezentei poliesterului in compozitia materialului aceste lenjerii nu necesita calcare nu se decoloreaza si nu intra la apa. Compozitie material: 65% bumbac + 35% poliester. Pachetul contine: - cearsaf pat 220x240cm ±5cm - cearsaf pilota 200x220cm ±5cm - 2 bucati fete de perne 50x70cm ±5cm Instrucțiuni de intreținere: - nu se f.. Cele mai bune oferte lenjerii pat dormitor din luna [luna].

Lenjerie pat dublu din bumbac satinat superior cod DEP7 face parte din colectia de Lenjerie pentru pat dublu confectionata din bumbac satinat de calitate superioara. Textura materialului este una mata fina foarte placuta la atingere. Datorita prezentei poliesterului in compozitia materialului aceste lenjerii nu necesita calcare nu se decoloreaza si nu intra la apa. Compozitie material: 65% bumbac + 35% poliester. Pachetul contine: – cearsaf pat 220x240cm ±5cm – cearsaf pilota 200x220cm ±5cm – 2 bucati fete de perne 50x70cm ±5cm Instrucțiuni de intreținere: – nu se f…

Se potriveste in dormitor sau sufragerie aducand un plus de stil si eleganta in locuinta. Nu rata promotiile din luna [luna] valabile azi, [date].

Cumpara acum!

Lenjerie pat dublu din bumbac satinat superior cod DEP7
Lenjerie pat dublu din bumbac satinat superior cod DEP7
83.0
Lasa-ne o parere

Leave a reply

Dormitoare moderne la preturi accesibile pentru casa ta
Logo