Lenjerie pat Dublu din bumbac 100% Ranforce Beverly Hills Polo Club BHPC 019 – Blue

234.0
Lenjerie pat Dublu din bumbac 100% Ranforce Beverly Hills Polo Club BHPC 019 – Blue
Lenjerie pat Dublu din bumbac 100% Ranforce Beverly Hills Polo Club BHPC 019 – Blue
234.0

Lenjerie pentru pat din bumbac 100% tip tesatura ranforce cu imprimeu 100% identic cu fotografia. Imprimeurile sunt realizate cu ultima tehnologie de printare cu vopsea reactiva necancerigena si antialergica care nu iese din tesatura produsului daca sunt respectate instructiunile de intretinere. Cusaturile sunt realizate in pasi marunti atent lucrate si alese in functie de culoarea lenjeriei. Sistemul de inchidere: al pernelor este cu flep (parte peste parte) iar cel al cearsafului de pa.. Cele mai bune oferte lenjerii pat dormitor din luna [luna].

Lenjerie pat Dublu din bumbac 100% Ranforce Beverly Hills Polo Club BHPC 019 – Blue face parte din colectia de Lenjerie pentru pat din bumbac 100% tip tesatura ranforce cu imprimeu 100% identic cu fotografia. Imprimeurile sunt realizate cu ultima tehnologie de printare cu vopsea reactiva necancerigena si antialergica care nu iese din tesatura produsului daca sunt respectate instructiunile de intretinere. Cusaturile sunt realizate in pasi marunti atent lucrate si alese in functie de culoarea lenjeriei. Sistemul de inchidere: al pernelor este cu flep (parte peste parte) iar cel al cearsafului de pa…

Se potriveste in dormitor sau sufragerie aducand un plus de stil si eleganta in locuinta. Nu rata promotiile din luna august valabile azi, 5 august 2020.

Cumpara acum!

Patura pufoasa cocolino cu Mos Craciun
Patura pufoasa cocolino cu Mos Craciun. Paturile aduc un plus de excentritate si dinamism dormitorului dumneavostra reprezentand un element esential in design-ul caminului prin forma culoare modelul discret in relief (grofat). Paturile reprezinta alegerea ideala atat pentru redecorarea dormitorului daca este folosita ca o frumoasa cuvertura de pat cat si pentru schimbarea aspectului livingului daca este utilizata ca protectie de canapea . De asemenea-cu ajutorul acestui produs de interior- va puteti cuibari cu persoanele dragi in ..Cele mai bune oferte lenjerii pat pentru Craciun.
Fara comentarii recente.

Leave a reply