Lenjerie pat dublu cu 4 piese din bumbac satinat superior cod SBX6

Lenjerie de pat cu imprimeu modern identic cu poza de prezentare.  Materialul din care este confectionată lenjeria este de calitate superioara cu o textură fină moale și foarte placută la atingere. GARANTAT NU SE DECOLOREAZA DACĂ SE RESPECTĂ INSTRUCȚIUNILE DE INTREȚINERE. - se spală la maxim 30°C automat pentru rezistența indelungată a imprimeurilor. - se calcă la maxim 130°C. INFO: .. Cele mai bune oferte lenjerii pat dormitor din luna [luna].

Lenjerie pat dublu cu 4 piese din bumbac satinat superior cod SBX6 face parte din colectia de Lenjerie de pat cu imprimeu modern identic cu poza de prezentare.  Materialul din care este confectionată lenjeria este de calitate superioara cu o textură fină moale și foarte placută la atingere. GARANTAT NU SE DECOLOREAZA DACĂ SE RESPECTĂ INSTRUCȚIUNILE DE INTREȚINERE. – se spală la maxim 30°C automat pentru rezistența indelungată a imprimeurilor. – se calcă la maxim 130°C. INFO: …

Se potriveste in dormitor sau sufragerie aducand un plus de stil si eleganta in locuinta. Nu rata promotiile din luna [luna] valabile azi, [date].

Cumpara acum!

Lenjerie pat dublu cu 4 piese din bumbac satinat superior cod SBX6
Lenjerie pat dublu cu 4 piese din bumbac satinat superior cod SBX6
83.0
Lasa-ne o parere

Leave a reply

Dormitoare moderne la preturi accesibile pentru casa ta
Logo