Lenjerie pat dublu cu 4 piese din bumbac satinat superior cod SBX33

83.0
Lenjerie pat dublu cu 4 piese din bumbac satinat superior cod SBX33
Lenjerie pat dublu cu 4 piese din bumbac satinat superior cod SBX33
83.0

Lenjerie de pat cu imprimeu modern identic cu poza de prezentare.  Materialul din care este confectionată lenjeria este de calitate superioara cu o textură fină moale și foarte placută la atingere. GARANTAT NU SE DECOLOREAZA DACĂ SE RESPECTĂ INSTRUCȚIUNILE DE INTREȚINERE. - se spală la maxim 30°C automat pentru rezistența indelungată a imprimeurilor. - se calcă la maxim 130°C. INFO: .. Cele mai bune oferte lenjerii pat dormitor din luna [luna].

Lenjerie pat dublu cu 4 piese din bumbac satinat superior cod SBX33 face parte din colectia de Lenjerie de pat cu imprimeu modern identic cu poza de prezentare.  Materialul din care este confectionată lenjeria este de calitate superioara cu o textură fină moale și foarte placută la atingere. GARANTAT NU SE DECOLOREAZA DACĂ SE RESPECTĂ INSTRUCȚIUNILE DE INTREȚINERE. – se spală la maxim 30°C automat pentru rezistența indelungată a imprimeurilor. – se calcă la maxim 130°C. INFO: …

Se potriveste in dormitor sau sufragerie aducand un plus de stil si eleganta in locuinta. Nu rata promotiile din luna august valabile azi, 2 august 2020.

Cumpara acum!

Patura pufoasa cocolino cu Mos Craciun
Patura pufoasa cocolino cu Mos Craciun. Paturile aduc un plus de excentritate si dinamism dormitorului dumneavostra reprezentand un element esential in design-ul caminului prin forma culoare modelul discret in relief (grofat). Paturile reprezinta alegerea ideala atat pentru redecorarea dormitorului daca este folosita ca o frumoasa cuvertura de pat cat si pentru schimbarea aspectului livingului daca este utilizata ca protectie de canapea . De asemenea-cu ajutorul acestui produs de interior- va puteti cuibari cu persoanele dragi in ..Cele mai bune oferte lenjerii pat pentru Craciun.
Fara comentarii recente.

Leave a reply