Lenjerie pat dublu Cottonbox Maritime din bumbac 100% ranforce Harbors

Lenjerie pentru pat din bumbac 100% tip tesatura ranforce cu imprimeu 100% identic cu fotografia. Imprimeurile sunt realizate cu ultima tehnologie de printare cu vopsea reactiva necancerigena si antialergica care nu iese din tesatura produsului daca sunt respectate instructiunile de intretinere. Cusaturile sunt realizate in pasi marunti atent lucrate si alese in functie de culoarea lenjeriei. Sistemul de inchidere al pernelor este cu flep (parte peste parte) iar cel al cearsafului de p.. Cele mai bune oferte lenjerii pat dormitor din luna [luna].

Lenjerie pat dublu Cottonbox Maritime din bumbac 100% ranforce Harbors face parte din colectia de Lenjerie pentru pat din bumbac 100% tip tesatura ranforce cu imprimeu 100% identic cu fotografia. Imprimeurile sunt realizate cu ultima tehnologie de printare cu vopsea reactiva necancerigena si antialergica care nu iese din tesatura produsului daca sunt respectate instructiunile de intretinere. Cusaturile sunt realizate in pasi marunti atent lucrate si alese in functie de culoarea lenjeriei. Sistemul de inchidere al pernelor este cu flep (parte peste parte) iar cel al cearsafului de p…

Se potriveste in dormitor sau sufragerie aducand un plus de stil si eleganta in locuinta. Nu rata promotiile din luna [luna] valabile azi, [date].

Cumpara acum!

Lenjerie pat dublu Cottonbox Maritime din bumbac 100% ranforce Harbors
Lenjerie pat dublu Cottonbox Maritime din bumbac 100% ranforce Harbors
159.0
Lasa-ne o parere

Leave a reply

Dormitoare moderne la preturi accesibile pentru casa ta
Logo