Lenjerie pat dublu bumbac satinat GROS tip FINET Galaxy Sparkly Stars

Lenjerie de pat cu imprimeu modern identic cu poza de prezentare.  Materialul din care este confectionată lenjeria este de calitate superioara cu o textură fină moale și foarte placută la atingere. GARANTAT NU SE DECOLOREAZA DACĂ SE RESPECTĂ INSTRUCȚIUNILE DE INTREȚINERE. Compozitia materialului: 80% bumbac 20% poliester Greutate totala produs: 2.0 kg Mod de ambalare: Husa de plastic  - se spală la maxim 30°C automat pentru rezistența indelungată a imprimeurilor. - se calcă la maxim 130°C.. Cele mai bune oferte lenjerii pat dormitor din luna [luna].

Lenjerie pat dublu bumbac satinat GROS tip FINET Galaxy Sparkly Stars face parte din colectia de Lenjerie de pat cu imprimeu modern identic cu poza de prezentare.  Materialul din care este confectionată lenjeria este de calitate superioara cu o textură fină moale și foarte placută la atingere. GARANTAT NU SE DECOLOREAZA DACĂ SE RESPECTĂ INSTRUCȚIUNILE DE INTREȚINERE. Compozitia materialului: 80% bumbac 20% poliester Greutate totala produs: 2.0 kg Mod de ambalare: Husa de plastic  – se spală la maxim 30°C automat pentru rezistența indelungată a imprimeurilor. – se calcă la maxim 130°C…

Se potriveste in dormitor sau sufragerie aducand un plus de stil si eleganta in locuinta. Nu rata promotiile din luna [luna] valabile azi, [date].

Cumpara acum!

Lenjerie pat dublu bumbac satinat GROS tip FINET Galaxy Sparkly Stars
Lenjerie pat dublu bumbac satinat GROS tip FINET Galaxy Sparkly Stars
83.0
Lasa-ne o parere

Leave a reply

Dormitoare moderne la preturi accesibile pentru casa ta
Logo