Lenjerie LUX FINET 6 piese cu doua fete Elisa

100.0
Lenjerie LUX FINET 6 piese cu doua fete Elisa
Lenjerie LUX FINET 6 piese cu doua fete Elisa
100.0

Lenjerie pentru pat dublu cu 6 piese confectionata din bumbac satinat superior. Materialul din care este confectionată lenjeria este de calitate superioara cu o textură fină moale și foarte placută la atingere. GARANTAT NU SE DECOLOREAZA DACĂ SE RESPECTĂ INSTRUCȚIUNILE DE INTREȚINERE. Compozitia materialului: 80% bumbac 20% poliester Mod de ambalare: Husa de plastic  - se spală la maxim 30°C automat pentru rezistența indelungată a imprimeurilor. - se calcă la maxim 130°C. INFO: .. Cele mai bune oferte lenjerii pat dormitor din luna [luna].

Lenjerie LUX FINET 6 piese cu doua fete Elisa face parte din colectia de Lenjerie pentru pat dublu cu 6 piese confectionata din bumbac satinat superior. Materialul din care este confectionată lenjeria este de calitate superioara cu o textură fină moale și foarte placută la atingere. GARANTAT NU SE DECOLOREAZA DACĂ SE RESPECTĂ INSTRUCȚIUNILE DE INTREȚINERE. Compozitia materialului: 80% bumbac 20% poliester Mod de ambalare: Husa de plastic  – se spală la maxim 30°C automat pentru rezistența indelungată a imprimeurilor. – se calcă la maxim 130°C. INFO: …

Se potriveste in dormitor sau sufragerie aducand un plus de stil si eleganta in locuinta. Nu rata promotiile din luna august valabile azi, 5 august 2020.

Cumpara acum!

Patura pufoasa cocolino cu Mos Craciun
Patura pufoasa cocolino cu Mos Craciun. Paturile aduc un plus de excentritate si dinamism dormitorului dumneavostra reprezentand un element esential in design-ul caminului prin forma culoare modelul discret in relief (grofat). Paturile reprezinta alegerea ideala atat pentru redecorarea dormitorului daca este folosita ca o frumoasa cuvertura de pat cat si pentru schimbarea aspectului livingului daca este utilizata ca protectie de canapea . De asemenea-cu ajutorul acestui produs de interior- va puteti cuibari cu persoanele dragi in ..Cele mai bune oferte lenjerii pat pentru Craciun.
Fara comentarii recente.

Leave a reply