Lenjerie gofrata pentru pat dublu pufoasa COCOLINO cu volanase Floral Blue – Grey

142.0
Lenjerie gofrata pentru pat dublu pufoasa COCOLINO cu volanase Floral Blue – Grey
Lenjerie gofrata pentru pat dublu pufoasa COCOLINO cu volanase Floral Blue – Grey
142.0

Lenjerie pufoasa COCOLINO pentru pat dublu. Denumirea Cocolino ne duce cu gandul la ursuletii de plush adorabili si pufosi dar e bine de stiut ca asternuturile de acest tip sunt confectionate dintr-o microfibra plusata foarte fina numita fleece care a revolutionat industria textila si de confectii. Aceste lenjerii sunt cunoscute si sub denumirea de lenjerii polar datorita grosimii materialului a moliciunii si a finetei sale ajutand corpul uman sa se incalzeasca si sa fie relaxat intr-un ti.. Cele mai bune oferte lenjerii pat dormitor din luna [luna].

Lenjerie gofrata pentru pat dublu pufoasa COCOLINO cu volanase Floral Blue – Grey face parte din colectia de Lenjerie pufoasa COCOLINO pentru pat dublu. Denumirea Cocolino ne duce cu gandul la ursuletii de plush adorabili si pufosi dar e bine de stiut ca asternuturile de acest tip sunt confectionate dintr-o microfibra plusata foarte fina numita fleece care a revolutionat industria textila si de confectii. Aceste lenjerii sunt cunoscute si sub denumirea de lenjerii polar datorita grosimii materialului a moliciunii si a finetei sale ajutand corpul uman sa se incalzeasca si sa fie relaxat intr-un ti…

Se potriveste in dormitor sau sufragerie aducand un plus de stil si eleganta in locuinta. Nu rata promotiile din luna august valabile azi, 13 august 2020.

Cumpara acum!

Patura pufoasa cocolino cu Mos Craciun
Patura pufoasa cocolino cu Mos Craciun. Paturile aduc un plus de excentritate si dinamism dormitorului dumneavostra reprezentand un element esential in design-ul caminului prin forma culoare modelul discret in relief (grofat). Paturile reprezinta alegerea ideala atat pentru redecorarea dormitorului daca este folosita ca o frumoasa cuvertura de pat cat si pentru schimbarea aspectului livingului daca este utilizata ca protectie de canapea . De asemenea-cu ajutorul acestui produs de interior- va puteti cuibari cu persoanele dragi in ..Cele mai bune oferte lenjerii pat pentru Craciun.
Fara comentarii recente.

Leave a reply