Lenjerie de pat single Hobby Home bumbac 100% poplin Smile Kirmizi

Lenjerie de pat pentru o persoana din bumbac 100% poplin. Cearsaful de pilota are sistem de inchidere cu nasturi.  Fata de perna are sistem de inchidere tip plic si acelasi model precum cearsaful de pilota. Produsul este ambalat in cutie eleganta de carton si are in interior si o punga pentru cadou fiind un cadou ideal.  Compozitia materialului: 100% Bumbac Tip tesatura: Poplin (tesatura lucioasa cu aspect mercerizat) Grosime material: 135 gr/m2 Densitate material: 152 TC Greutate produs: 1... Cele mai bune oferte lenjerii pat dormitor din luna [luna].

Lenjerie de pat single Hobby Home bumbac 100% poplin Smile Kirmizi face parte din colectia de Lenjerie de pat pentru o persoana din bumbac 100% poplin. Cearsaful de pilota are sistem de inchidere cu nasturi.  Fata de perna are sistem de inchidere tip plic si acelasi model precum cearsaful de pilota. Produsul este ambalat in cutie eleganta de carton si are in interior si o punga pentru cadou fiind un cadou ideal.  Compozitia materialului: 100% Bumbac Tip tesatura: Poplin (tesatura lucioasa cu aspect mercerizat) Grosime material: 135 gr/m2 Densitate material: 152 TC Greutate produs: 1….

Se potriveste in dormitor sau sufragerie aducand un plus de stil si eleganta in locuinta. Nu rata promotiile din luna [luna] valabile azi, [date].

Cumpara acum!

Lenjerie de pat single Hobby Home bumbac 100% poplin Smile Kirmizi
Lenjerie de pat single Hobby Home bumbac 100% poplin Smile Kirmizi
142.0
Lasa-ne o parere

Leave a reply

Dormitoare moderne la preturi accesibile pentru casa ta
Logo