Lenjerie de pat single 3D Digital Hobby Home bumbac 100% poplin Princess

Lenjerie de pat pentru o persoana din bumbac 100% poplin cu imprimeu 3D digital. Cearsaful de pilota are sistem de inchidere cu nasturi.  Fata de perna are sistem de inchidere tip plic si acelasi model precum cearsaful de pilota. Produsul este ambalat in cutie eleganta de carton si are in interior si o punga pentru cadou fiind un cadou ideal.  Compozitia materialului: 100% Bumbac Tip tesatura: Poplin (tesatura lucioasa cu aspect mercerizat) Grosime material: 135 gr/m2 Densitate material: 15.. Cele mai bune oferte lenjerii pat dormitor din luna [luna].

Lenjerie de pat single 3D Digital Hobby Home bumbac 100% poplin Princess face parte din colectia de Lenjerie de pat pentru o persoana din bumbac 100% poplin cu imprimeu 3D digital. Cearsaful de pilota are sistem de inchidere cu nasturi.  Fata de perna are sistem de inchidere tip plic si acelasi model precum cearsaful de pilota. Produsul este ambalat in cutie eleganta de carton si are in interior si o punga pentru cadou fiind un cadou ideal.  Compozitia materialului: 100% Bumbac Tip tesatura: Poplin (tesatura lucioasa cu aspect mercerizat) Grosime material: 135 gr/m2 Densitate material: 15…

Se potriveste in dormitor sau sufragerie aducand un plus de stil si eleganta in locuinta. Nu rata promotiile din luna [luna] valabile azi, [date].

Cumpara acum!

Lenjerie de pat single 3D Digital Hobby Home bumbac 100% poplin Princess
Lenjerie de pat single 3D Digital Hobby Home bumbac 100% poplin Princess
150.0
Lasa-ne o parere

Leave a reply

Dormitoare moderne la preturi accesibile pentru casa ta
Logo