Lenjerie de pat King Jacquard Clasy Home Patara v2-bej

234.0
Lenjerie de pat King Jacquard Clasy Home Patara v2-bej
Lenjerie de pat King Jacquard Clasy Home Patara v2-bej
234.0

Lenjerie de pat dublu din bumbac satin DELUX jacquard. Tesatura fina realizata din bumbac 70% si polyester 30%. Tesatura acestor lenjerii este dublu satinata fiind foarte fine lucioase placute la atingere elegante dar si catifelate. Modelele lenjeriilor sunt la fel ca in poza de prezentare fiind de o calitate superioara. Cusaturile sunt realizate in pasi marunti atent lucrate si alese in functie de culoarea lenjeriei. Produsul vine ambalat in cutie eleganta de carton fiind ideal pentr.. Cele mai bune oferte lenjerii pat dormitor din luna [luna].

Lenjerie de pat King Jacquard Clasy Home Patara v2-bej face parte din colectia de Lenjerie de pat dublu din bumbac satin DELUX jacquard. Tesatura fina realizata din bumbac 70% si polyester 30%. Tesatura acestor lenjerii este dublu satinata fiind foarte fine lucioase placute la atingere elegante dar si catifelate. Modelele lenjeriilor sunt la fel ca in poza de prezentare fiind de o calitate superioara. Cusaturile sunt realizate in pasi marunti atent lucrate si alese in functie de culoarea lenjeriei. Produsul vine ambalat in cutie eleganta de carton fiind ideal pentr…

Se potriveste in dormitor sau sufragerie aducand un plus de stil si eleganta in locuinta. Nu rata promotiile din luna [luna] valabile azi, [date].

Cumpara acum!

Patura pufoasa cocolino cu Mos Craciun
Patura pufoasa cocolino cu Mos Craciun. Paturile aduc un plus de excentritate si dinamism dormitorului dumneavostra reprezentand un element esential in design-ul caminului prin forma culoare modelul discret in relief (grofat). Paturile reprezinta alegerea ideala atat pentru redecorarea dormitorului daca este folosita ca o frumoasa cuvertura de pat cat si pentru schimbarea aspectului livingului daca este utilizata ca protectie de canapea . De asemenea-cu ajutorul acestui produs de interior- va puteti cuibari cu persoanele dragi in ..Cele mai bune oferte lenjerii pat pentru Craciun.
Fara comentarii recente.

Leave a reply