Lenjerie de pat King Hobby Home Satin DELUX Stripes Blue

Lenjerie de pat dublu din bumbac 100% satinat prin tesere fara amestec de alte fibre. Satinul este o tesatura eleganta deasa neteda si usor lucioasa care straluceste la lumina obtinut din bumbac 100%. Creata printr-un proces special de finisare ce presupune trecerea fibrelor textile prin niste cilindri fierbinti ea se deosebeste de alte tipuri de materiale si prin modul in care sunt impletite firele: un fir de urzeala (fir vertical) pentru fiecare al patrulea fir de batatura (fir orizont.. Cele mai bune oferte lenjerii pat dormitor din luna [luna].

Lenjerie de pat King Hobby Home Satin DELUX Stripes Blue face parte din colectia de Lenjerie de pat dublu din bumbac 100% satinat prin tesere fara amestec de alte fibre. Satinul este o tesatura eleganta deasa neteda si usor lucioasa care straluceste la lumina obtinut din bumbac 100%. Creata printr-un proces special de finisare ce presupune trecerea fibrelor textile prin niste cilindri fierbinti ea se deosebeste de alte tipuri de materiale si prin modul in care sunt impletite firele: un fir de urzeala (fir vertical) pentru fiecare al patrulea fir de batatura (fir orizont…

Se potriveste in dormitor sau sufragerie aducand un plus de stil si eleganta in locuinta. Nu rata promotiile din luna [luna] valabile azi, [date].

Cumpara acum!

Lenjerie de pat King Hobby Home Satin DELUX Stripes Blue
Lenjerie de pat King Hobby Home Satin DELUX Stripes Blue
293.0
Lasa-ne o parere

Leave a reply

Dormitoare moderne la preturi accesibile pentru casa ta
Logo