Lenjerie de pat King Hobby Home bumbac 100% ranforce Aura Red

Lenjerie pentru pat dublu din bumbac 100% cu tesatura tip ranforce. Bumbacul Ranforce are o densitate mai mare a tesaturii firul este mai fin si nepieptanat toate acestea pentru o rezistenta ridicata in timp si pentru a oferi un somn odihnitor fara problema transpiratiei. Cearsaful de pilota are sistem de inchidere cu nasturi.  Fetele de perna au sistem de inchidere tip plic si acelasi model precum cearsaful de pilota.  Produsul este ambalat in cutie eleganta de carton si are in interior si.. Cele mai bune oferte lenjerii pat dormitor din luna [luna].

Lenjerie de pat King Hobby Home bumbac 100% ranforce Aura Red face parte din colectia de Lenjerie pentru pat dublu din bumbac 100% cu tesatura tip ranforce. Bumbacul Ranforce are o densitate mai mare a tesaturii firul este mai fin si nepieptanat toate acestea pentru o rezistenta ridicata in timp si pentru a oferi un somn odihnitor fara problema transpiratiei. Cearsaful de pilota are sistem de inchidere cu nasturi.  Fetele de perna au sistem de inchidere tip plic si acelasi model precum cearsaful de pilota.  Produsul este ambalat in cutie eleganta de carton si are in interior si…

Se potriveste in dormitor sau sufragerie aducand un plus de stil si eleganta in locuinta. Nu rata promotiile din luna [luna] valabile azi, [date].

Cumpara acum!

Lenjerie de pat King Hobby Home bumbac 100% ranforce Aura Red
Lenjerie de pat King Hobby Home bumbac 100% ranforce Aura Red
159.0
Lasa-ne o parere

Leave a reply

Dormitoare moderne la preturi accesibile pentru casa ta
Logo