Lenjerie de pat King Hobby Home bumbac 100% poplin usor creponat Batik Kirk Lila

Lenjerie de pat Hobby Home Collection din bumbac 100% poplin pentru pat dublu usor creponat tratat antisofonare si vopsit manual. Bumbacul Poplin este o tesatura fina de bumbac mercerizat confectionat pentru produse cu o calitate superioara ce are firele de urzeala mai subtiri decat cele de bateala toate acestea pentru o rezistenta ridicata in timp si pentru a oferi un somn odihnitor fara problema transpiratiei oferind lejeritate si comfort pe timpul noptii. Cearsaful de pilota are sistem .. Cele mai bune oferte lenjerii pat dormitor din luna [luna].

Lenjerie de pat King Hobby Home bumbac 100% poplin usor creponat Batik Kirk Lila face parte din colectia de Lenjerie de pat Hobby Home Collection din bumbac 100% poplin pentru pat dublu usor creponat tratat antisofonare si vopsit manual. Bumbacul Poplin este o tesatura fina de bumbac mercerizat confectionat pentru produse cu o calitate superioara ce are firele de urzeala mai subtiri decat cele de bateala toate acestea pentru o rezistenta ridicata in timp si pentru a oferi un somn odihnitor fara problema transpiratiei oferind lejeritate si comfort pe timpul noptii. Cearsaful de pilota are sistem …

Se potriveste in dormitor sau sufragerie aducand un plus de stil si eleganta in locuinta. Nu rata promotiile din luna [luna] valabile azi, [date].

Cumpara acum!

Lenjerie de pat King Hobby Home bumbac 100% poplin usor creponat Batik Kirk Lila
Lenjerie de pat King Hobby Home bumbac 100% poplin usor creponat Batik Kirk Lila
176.0
Lasa-ne o parere

Leave a reply

Dormitoare moderne la preturi accesibile pentru casa ta
Logo