Lenjerie de pat King Hobby Home bumbac 100% poplin Rachele Green

176.0
Lenjerie de pat King Hobby Home bumbac 100% poplin Rachele Green
Lenjerie de pat King Hobby Home bumbac 100% poplin Rachele Green
176.0

Lenjerie de pat Hobby Home Collection din bumbac 100% poplin pentru pat dublu. Bumbacul Poplin este o tesatura fina de bumbac mercerizat confectionat pentru produse cu o calitate superioara ce are firele de urzeala mai subtiri decat cele de bateala toate acestea pentru o rezistenta ridicata in timp si pentru a oferi un somn odihnitor fara problema transpiratiei oferind lejeritate si comfort pe timpul noptii. Cearsaful de pilota are sistem de inchidere cu nasturi.  Fata de perna are sistem de.. Cele mai bune oferte lenjerii pat dormitor din luna [luna].

Lenjerie de pat King Hobby Home bumbac 100% poplin Rachele Green face parte din colectia de Lenjerie de pat Hobby Home Collection din bumbac 100% poplin pentru pat dublu. Bumbacul Poplin este o tesatura fina de bumbac mercerizat confectionat pentru produse cu o calitate superioara ce are firele de urzeala mai subtiri decat cele de bateala toate acestea pentru o rezistenta ridicata in timp si pentru a oferi un somn odihnitor fara problema transpiratiei oferind lejeritate si comfort pe timpul noptii. Cearsaful de pilota are sistem de inchidere cu nasturi.  Fata de perna are sistem de…

Se potriveste in dormitor sau sufragerie aducand un plus de stil si eleganta in locuinta. Nu rata promotiile din luna august valabile azi, 13 august 2020.

Cumpara acum!

Patura pufoasa cocolino cu Mos Craciun
Patura pufoasa cocolino cu Mos Craciun. Paturile aduc un plus de excentritate si dinamism dormitorului dumneavostra reprezentand un element esential in design-ul caminului prin forma culoare modelul discret in relief (grofat). Paturile reprezinta alegerea ideala atat pentru redecorarea dormitorului daca este folosita ca o frumoasa cuvertura de pat cat si pentru schimbarea aspectului livingului daca este utilizata ca protectie de canapea . De asemenea-cu ajutorul acestui produs de interior- va puteti cuibari cu persoanele dragi in ..Cele mai bune oferte lenjerii pat pentru Craciun.
Fara comentarii recente.

Leave a reply