Lenjerie de pat King Hobby Home bumbac 100% poplin Giulia Pink

Lenjerie de pat Hobby Home Collection din bumbac 100% poplin pentru pat dublu. Bumbacul Poplin este o tesatura fina de bumbac mercerizat confectionat pentru produse cu o calitate superioara ce are firele de urzeala mai subtiri decat cele de bateala toate acestea pentru o rezistenta ridicata in timp si pentru a oferi un somn odihnitor fara problema transpiratiei oferind lejeritate si comfort pe timpul noptii. Cearsaful de pilota are sistem de inchidere cu nasturi.  Fata de perna are sistem de.. Cele mai bune oferte lenjerii pat dormitor din luna [luna].

Lenjerie de pat King Hobby Home bumbac 100% poplin Giulia Pink face parte din colectia de Lenjerie de pat Hobby Home Collection din bumbac 100% poplin pentru pat dublu. Bumbacul Poplin este o tesatura fina de bumbac mercerizat confectionat pentru produse cu o calitate superioara ce are firele de urzeala mai subtiri decat cele de bateala toate acestea pentru o rezistenta ridicata in timp si pentru a oferi un somn odihnitor fara problema transpiratiei oferind lejeritate si comfort pe timpul noptii. Cearsaful de pilota are sistem de inchidere cu nasturi.  Fata de perna are sistem de…

Se potriveste in dormitor sau sufragerie aducand un plus de stil si eleganta in locuinta. Nu rata promotiile din luna [luna] valabile azi, [date].

Cumpara acum!

Lenjerie de pat King Hobby Home bumbac 100% poplin Giulia Pink
Lenjerie de pat King Hobby Home bumbac 100% poplin Giulia Pink
176.0
Lasa-ne o parere

Leave a reply

Dormitoare moderne la preturi accesibile pentru casa ta
Logo