Lenjerie de pat King din Jacquard Milena Pink – Pink

75.0

Lenjerie pentru pat dublu din Jacquard confectionata din 100% microfibra. Fata cearsafului de pilota si cea a fetelor de perna sunt confectionate din Jacquard (tesatura lucioasa cu insertii brodate din fabrica ci nu aplicate) iar dosul acestora este din 100% microfibra (material mat cu model realizat din tesatura foarte fin si placut la atingere. Cearsaful de pat este realizat din acelasi material ca dosul celui de pilota si ca dosul pernelor avand pe margini o bordura din jacquard cu .. Cele mai bune oferte lenjerii pat dormitor din luna [luna].

Lenjerie de pat King din Jacquard Milena Pink – Pink face parte din colectia de Lenjerie pentru pat dublu din Jacquard confectionata din 100% microfibra. Fata cearsafului de pilota si cea a fetelor de perna sunt confectionate din Jacquard (tesatura lucioasa cu insertii brodate din fabrica ci nu aplicate) iar dosul acestora este din 100% microfibra (material mat cu model realizat din tesatura foarte fin si placut la atingere. Cearsaful de pat este realizat din acelasi material ca dosul celui de pilota si ca dosul pernelor avand pe margini o bordura din jacquard cu …

Se potriveste in dormitor sau sufragerie aducand un plus de stil si eleganta in locuinta. Nu rata promotiile din luna ianuarie valabile azi, 16 ianuarie 2020.

Cumpara acum!

Patura pufoasa cocolino cu Mos Craciun

Patura pufoasa cocolino cu Mos Craciun. Paturile aduc un plus de excentritate si dinamism dormitorului dumneavostra reprezentand un element esential in design-ul caminului prin forma culoare modelul discret in relief (grofat). Paturile reprezinta alegerea ideala atat pentru redecorarea dormitorului daca este folosita ca o frumoasa cuvertura de pat cat si pentru schimbarea aspectului livingului daca este utilizata ca protectie de canapea . De asemenea-cu ajutorul acestui produs de interior- va puteti cuibari cu persoanele dragi in ..Cele mai bune oferte lenjerii pat pentru Craciun.

Fara comentarii recente.

Leave a reply