Lenjerie de pat King din bumbac 100% ranforce minimal Cottonbox Gusto Murdum

Lenjerie Cottonbox pentru pat matrimonial din bumbac 100% ranforce. Bumbacul Ranforce are o densitate mai mare a tesaturii firul este mai fin si nepieptanat toate acestea pentru o rezistenta ridicata in timp si pentru a oferi un somn odihnitor fara problema transpiratiei. Imprimeurile sunt realizate cu ultima tehnologie de printare cuvopsea reactiva necancerigena si antialergica care nu iese dintesatura produsului daca sunt respectate instructiunile de intretinere. Cusaturile sunt re.. Cele mai bune oferte lenjerii pat dormitor din luna [luna].

Lenjerie de pat King din bumbac 100% ranforce minimal Cottonbox Gusto Murdum face parte din colectia de Lenjerie Cottonbox pentru pat matrimonial din bumbac 100% ranforce. Bumbacul Ranforce are o densitate mai mare a tesaturii firul este mai fin si nepieptanat toate acestea pentru o rezistenta ridicata in timp si pentru a oferi un somn odihnitor fara problema transpiratiei. Imprimeurile sunt realizate cu ultima tehnologie de printare cuvopsea reactiva necancerigena si antialergica care nu iese dintesatura produsului daca sunt respectate instructiunile de intretinere. Cusaturile sunt re…

Se potriveste in dormitor sau sufragerie aducand un plus de stil si eleganta in locuinta. Nu rata promotiile din luna [luna] valabile azi, [date].

Cumpara acum!

Lenjerie de pat King din bumbac 100% ranforce minimal Cottonbox Gusto Murdum
Lenjerie de pat King din bumbac 100% ranforce minimal Cottonbox Gusto Murdum
150.0
Lasa-ne o parere

Leave a reply

Dormitoare moderne la preturi accesibile pentru casa ta
Logo