Lenjerie de pat King din bumbac 100% ranforce Cottonbox Lida

Lenjerie Cottonbox pentru pat matrimonial din bumbac 100% ranforce.  Bumbacul Ranforce are o densitate mai mare a tesaturii firul este mai fin si nepieptanat toate acestea pentru o rezistenta ridicata in timp si pentru a oferi un somn odihnitor fara problema transpiratiei. Imprimeurile sunt realizate cu ultima tehnologie de printare cu vopsea reactiva necancerigena si antialergica care nu iese din tesatura produsului daca sunt respectate instructiunile de intretinere. Cusaturile sunt real.. Cele mai bune oferte lenjerii pat dormitor din luna [luna].

Lenjerie de pat King din bumbac 100% ranforce Cottonbox Lida face parte din colectia de Lenjerie Cottonbox pentru pat matrimonial din bumbac 100% ranforce.  Bumbacul Ranforce are o densitate mai mare a tesaturii firul este mai fin si nepieptanat toate acestea pentru o rezistenta ridicata in timp si pentru a oferi un somn odihnitor fara problema transpiratiei. Imprimeurile sunt realizate cu ultima tehnologie de printare cu vopsea reactiva necancerigena si antialergica care nu iese din tesatura produsului daca sunt respectate instructiunile de intretinere. Cusaturile sunt real…

Se potriveste in dormitor sau sufragerie aducand un plus de stil si eleganta in locuinta. Nu rata promotiile din luna [luna] valabile azi, [date].

Cumpara acum!

Lenjerie de pat King din bumbac 100% ranforce Cottonbox Lida
Lenjerie de pat King din bumbac 100% ranforce Cottonbox Lida
150.0
Lasa-ne o parere

Leave a reply

Dormitoare moderne la preturi accesibile pentru casa ta
Logo