Lenjerie de pat King Demoteks bumbac 100% ranforce Elmas Purple

Lenjerie de pat din bumbac 100% ranforce pentru pat dublu cu patru piese. Cusaturile sunt realizate in pasi marunti atent lucrate si alese in functie de culoarea lenjeriei. Sistemul de inchidere al pernelor este cu flep (parte peste parte/tip plic). Bumbacul Ranforce are o densitate mai mare a tesaturii firul este mai fin si nepieptanat toate acestea pentru o rezistenta ridicata in timp si pentru a oferi un somn odihnitor fara problema transpiratiei. Cu exceptia texturii compozitia acestui.. Cele mai bune oferte lenjerii pat dormitor din luna [luna].

Lenjerie de pat King Demoteks bumbac 100% ranforce Elmas Purple face parte din colectia de Lenjerie de pat din bumbac 100% ranforce pentru pat dublu cu patru piese. Cusaturile sunt realizate in pasi marunti atent lucrate si alese in functie de culoarea lenjeriei. Sistemul de inchidere al pernelor este cu flep (parte peste parte/tip plic). Bumbacul Ranforce are o densitate mai mare a tesaturii firul este mai fin si nepieptanat toate acestea pentru o rezistenta ridicata in timp si pentru a oferi un somn odihnitor fara problema transpiratiei. Cu exceptia texturii compozitia acestui…

Se potriveste in dormitor sau sufragerie aducand un plus de stil si eleganta in locuinta. Nu rata promotiile din luna [luna] valabile azi, [date].

Cumpara acum!

Lenjerie de pat King Demoteks bumbac 100% ranforce Elmas Purple
Lenjerie de pat King Demoteks bumbac 100% ranforce Elmas Purple
117.0
Lasa-ne o parere

Leave a reply

Dormitoare moderne la preturi accesibile pentru casa ta
Logo