Lenjerie de pat King bumbac 100% ranforce Ralex Pucioasa Midas

Lenjerie Ralex Pucioasa pentru pat matrimonial din bumbac 100% ranforce. Bumbacul Ranforce are o densitate mai mare a tesaturii firul este mai fin si nepieptanat toate acestea pentru o rezistenta ridicata in timp si pentru a oferi un somn odihnitor fara problema transpiratiei. Imprimeurile sunt realizate cu ultima tehnologie de printare cuvopsea reactiva necancerigena si antialergica care nu iese dintesatura produsului daca sunt respectate instructiunile de intretinere. Cusaturile sunt.. Cele mai bune oferte lenjerii pat dormitor din luna [luna].

Lenjerie de pat King bumbac 100% ranforce Ralex Pucioasa Midas face parte din colectia de Lenjerie Ralex Pucioasa pentru pat matrimonial din bumbac 100% ranforce. Bumbacul Ranforce are o densitate mai mare a tesaturii firul este mai fin si nepieptanat toate acestea pentru o rezistenta ridicata in timp si pentru a oferi un somn odihnitor fara problema transpiratiei. Imprimeurile sunt realizate cu ultima tehnologie de printare cuvopsea reactiva necancerigena si antialergica care nu iese dintesatura produsului daca sunt respectate instructiunile de intretinere. Cusaturile sunt…

Se potriveste in dormitor sau sufragerie aducand un plus de stil si eleganta in locuinta. Nu rata promotiile din luna [luna] valabile azi, [date].

Cumpara acum!

Lenjerie de pat King bumbac 100% ranforce Ralex Pucioasa Midas
Lenjerie de pat King bumbac 100% ranforce Ralex Pucioasa Midas
142.0
Lasa-ne o parere

Leave a reply

Dormitoare moderne la preturi accesibile pentru casa ta
Logo