Lenjerie de pat King 3D Living Earth Satin Deluxe Cottonbox Tropical

Lenjerie de pat dublu din bumbac 100% satinat prin tesere cu 1/4 satin si structura de bumbac 100%. Tesatura fina realizata din bumbac 100% cu densitate foarte mare de 200 fire/inch Imprimeurile sunt realizate cu ultima tehnologie de printare cu vopsea reactiva necancerigena si antialergica care nu iese din tesatura produsului daca sunt respectate instructiunile de intretinere.  Sistemul de inchidere al pernelor este cu flep (parte peste parte) iar cel al cearsafului de pat cu nasturi asc.. Cele mai bune oferte lenjerii pat dormitor din luna [luna].

Lenjerie de pat King 3D Living Earth Satin Deluxe Cottonbox Tropical face parte din colectia de Lenjerie de pat dublu din bumbac 100% satinat prin tesere cu 1/4 satin si structura de bumbac 100%. Tesatura fina realizata din bumbac 100% cu densitate foarte mare de 200 fire/inch Imprimeurile sunt realizate cu ultima tehnologie de printare cu vopsea reactiva necancerigena si antialergica care nu iese din tesatura produsului daca sunt respectate instructiunile de intretinere.  Sistemul de inchidere al pernelor este cu flep (parte peste parte) iar cel al cearsafului de pat cu nasturi asc…

Se potriveste in dormitor sau sufragerie aducand un plus de stil si eleganta in locuinta. Nu rata promotiile din luna [luna] valabile azi, [date].

Cumpara acum!

Lenjerie de pat King 3D Living Earth Satin Deluxe Cottonbox Tropical
Lenjerie de pat King 3D Living Earth Satin Deluxe Cottonbox Tropical
293.0
Lasa-ne o parere

Leave a reply

Dormitoare moderne la preturi accesibile pentru casa ta
Logo